top of page

Livrare și retur

Father and Son Playing

Livrare

Livrarea se face în termen de 1-3 zile lucrătoare oriunde în țară, din momentul confirmării comenzii. Excepție fac perioadele cu un volum foarte mare de comenzi, unde termenul de livrare va suferi modificări. (EX: Black Friday, Crăciun etc.) Livrarea prin curier este gratuită pentru orice comandă a carei valoare depășește 300 lei. Dacă valoarea este mai mică de 300 de lei, se va percepe un cost fix de transport de 17 lei prin curier. In funcție de disponibilitatea noastră și a voastră produsele se pot ridica din cartierul Bună Ziua, Cluj-Napoca.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

fam. Ivanov -2022-11.jpg
fam. Ivanov -2022-8.jpg

POLITICA DE RETUR

Ne dorim întotdeauna ca clienții să fie complet mulțumiți de achizițiile lor. Dacă nu sunteți mulțumiți, vă vom accepta cu plăcere returnarea 

în termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestuia fiind rambursată, exceptand costurile de transport.

– Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale.

– Returul va fi expediat în ambalaje care să asigure securitatea transportului, iar costul transportului va fi suportat de către client.

Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail contact@aventurileluivladimir.ro, unde vor specifica următoarele:

– numărul comenzii

– produsul/produsele pe care doresc să le returneze

– cont IBAN pentru rambursare

Pentru plățile cu cardul, în caz de retur/anulare, banii se restituie doar prin refund pe același card cu care a fost efectuata plata.

bottom of page