top of page
mommyme-10.jpg

POVESTEA NOASTRĂ

Aventurile lui Vladimir s-a născut din nevoia de a căuta jucării cât mai interesante, educative și în același timp calitative pentru fiul meu Vladimir. Și de ce să nu se bucure și alți copii de ele? Așadar am creat acest loc al aventurilor, prin care vă punem la dispoziție o gama largă de jucării sustenabile, colorate cu vopsea non-toxică, educative și premiate la diverse concursuri de specialitate. Suntem din Cluj-Napoca, iar jucăriile atent alese pentru voi, sunt aduse din diverse colțuri ale lumii.

Încercăm să vă oferim cât mai multe informații posibile despre jucării astfel încât să aveți parte de o experiență cât mai frumoasă și conform așteptărilor dumneavoastră. Iar în cazul în care cumpărați un cadou pentru un copil și nu prea știți ce să alegeți, venim în ajutorul dumneavoastră cu experiența noastră de părinte și putem alege împreună cel mai potrivit cadou.

În Cluj-Napoca nu avem un program fix de funcționare, dacă Vladimir ne permite, putem livra jucăriile chiar și în weekend sau le puteți ridica direct de la noi. 

bottom of page